Bodins RullarRunt

Vi blev helt plötsligt med husbil och drog till Italien..underbart ,annorlunda och otroligt härligt! Frihet på 15 kvm! Familj och vänner..här kan ni följa med oss!! 😂

30 mil..

Publicerad 2015-07-25 21:58:00 i Italien 2015,

..tänker vi ta oss idag. Vaknar av ett kaos av bilar och prat utanför boet, klockan är 7.35..tror i stort sett hela Campingen skall ge sig av. Men vilken känsla..alla hjälps åt plötsligt och dirigerar viftar och ser liksom till att allt går smidigt..behövs inga ord..här pratar alla samma språk..vänlighet heter det språket och är fantastiskt att se och höra..För det är trångt, så trångt..ja man nästan inte förstår hur detta är möjligt att alla fick plats och att nån överhuvudtaget skall komma iväg från början..allt är inklämt överallt hursomhelst..husvagnar bilar tält husbilar och medans några bara sitter och avnjuter sin frukost..hur dom nu vågar det i detta inferno av bilar..tufft av dom..vi kommer iväg strax efter nio och drar oss mot gränsen, vi har en tanke, första sådan iaf att stanna i Fussen som ligger direkt efter Österrike gränsen i Tyskland. Det är en fin ställplats alldeles där och den sträckan får bli bra att köra idag. Bör även göra en plan kanske för resten av veckan ..brukar ju gå bra för oss det..våra planer har ju bara varit planlösa hittills kan man säga..😅

Vi skumpar iväg och jag är väl dagen till ära vaken ca 1 mil av dessa 30..och det var när vi stannade hos Wurscht&Durscht 😂inte riktigt så..men nästan, skyller på att jag sov så dåligt inatt...men man får inte åka genom Österrike utan en Bratwurst..om inte annat bara för att ställena är så mysiga och ligger bara efter vägen helt plötsligt..



vi stannar på Fussen ställplats, ja det blir så, räcker för idag..och skall ta oss en plats och ibland funderar jag om vi har nån som hjälper oss därovan..vi kommer in med tre bilar direkt efter oss i hälen, och det finns tre platser dvs en ställer vi oss och vinkar åt men han ser lika glad ut ändå..förstår att detta kommer vi framöver att vara med om oxå flertalet gånger förmodligen..jamen sällan vi haft sån tur denna första resa, premiärtur med boet..skönt underbart härligt, för detta är ett superbt ställe att bara övernatta för att åka vidare direkt på morgonen..Inget ställe man sitter och myser på..men det är så fräscha rena rengöringsplatser, vattenhämtning mm..så idag passar det perfekt! Kommer ur bilen i linne..och fyyy va kallt att det var molnigt det såg vi ju, men kylan..22 grader och blåst..liksom 30 mil ifrån 40 graders värme..blir inget urplock av pressar hagar täcken mm..nä vi går direkt mot bykärnan iklädda shorts och tjocktröja, jaa vi ger oss inte, men skulle kunna haft riktigt tjocka kläder..men vI går på mest för hundarna skall få en riktigt lång prommis..jättemysigt ställe och det märks att det ligger på gränsen till Österrike..gick in på ett "typ" tyroler ställe och tog en kall öl..kall öl..not..passar inte längre..ångrar direkt att jag inte tog en gluewine..


..gick tillbaka till  boet och gjorde en riktigt god måltid och idag blir det för första gången någonsin INNE middag i bilen..och tvn är på..i Tyskland..störtlöjligt.. Nick Nolte i en Action film pratar tyska..😂 hur tänkte dom där..men vi har den på lite sådär i bakgrunden som sällskap bara..hemtrevligt..ja det är riktigt hemtrevligt och mysigt även inne när man varit ute hela tiden..mycket mer än så har inte hänt idag..men vi är nöjd, mycket nöjd!! 




Dagens lärdom..solsken eller kyla..njut av varje minut..

Kommentarer

Postat av: Sterns

Publicerad 2015-07-27 18:17:05

Ni skulle stannat kvar här...vi gjorde en tur till Madonna di Campiglio och det var bara 25 gr där på 2000 m höjd så vi drog ner till stranden och hittade våra 32 grader igen..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela