Bodins RullarRunt

Vi blev helt plötsligt med husbil och drog till Italien..underbart ,annorlunda och otroligt härligt! Frihet på 15 kvm! Familj och vänner..här kan ni följa med oss!! 😂

Hamnar..

Publicerad 2015-07-29 02:12:16 i Italien 2015,

..är bara helt underbart att vakna i..måsarna skriker..masterna slår..det gluckar så där mysigt när småvågorna slår mot kajkanten..känns nästan i detta läget när man kikar ut som att vi har en båt..allt detta är liksom sommar..just nu gör det inget att det duggar fina droppar mot taket. Vi hoppar ur iklädd regnrockar och tar en prommis mot byn..tänker handla frukost..vi vill gärna ha nybakad god smörgås..klockan är iaf..9.30..inget öppnat mer än Puben..och där är folk..Danmark det..dom vet hur man dricker en god frukost dom..👍😂 vi avvaktar en halvtimme och sen har bageriet öppnat..härligt..inhandlar nybakat bröd och går sen vidare mot rökeriet i hamnen och inhandlar lite färsk rökt fisk till det..blir en underbar morgon detta..alla runt omkring åker men vi har en plan att gå upp i byn och fönstershoppa lite innan vi åker..det gör vi..så vi går i ett par timmar i och utanför byn..sååå mysigt ställe..lugn ro och mys..regnet har avtagit och det gör ju sitt till. 

Direkt utanför vårt fönster..

Byhuset..mittemot..


Lite blåsigt är det..
Vi rekommenderar varmt Skælskør ställplats i Danmark, underbar by! 

Vid halv tre kör vi iväg mot Helsingborg och Malmö är tanken..ja det låter bakvänt men så får det bli..det passar bäst..Jörgens kära mor/min svärmor i Helsingborg blir det först, eftersom hon är hemma..sen blir det förhoppningsvis kära bror och svägerska i Malmö om dom behagar sluta shoppa i tid..ja tänkasig att folk har annat för sig en bara sitta och vänta på om vi ev kommer förbi..men vi vill ju gärna komma förbi så vi väntar ut dom..vi kommer vare sig dom vill eller inte..såna är vi 😝.några mil hit och dit spelar ingen roll för oss..

..men från att åkt med massor av berg runtomkring i Italien, Österrike är detta också helt underbart alldeles flackt känns landskapet och det är det oxå..fint..känns hemtamt..fast vi fortfarande inte är i hemlandet än..

Vi hamnade hos bror och svägerska och som vanligt blev det väldigt sen kväll!! Klockan är nu 200 och många planer har smidits..väldans trött så..
Uppdatering kommer om kvällen och denna dagens överraskningar för vissa;) Kära mor/svärmor håll i dig..snart är vi där!!! 

Dagens lärdom ..har jag skrivit förr men gör det igen..hos riktiga vänner känns det alltid som att komma hem..

Kommentarer

Postat av: FREEDOMtravel

Publicerad 2015-07-29 19:06:53

Visst är det härligt med hamnar! Er beskrivning får oss (nästan) att längta hem till vår husbåt i Stockholm! ;)

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-07-29 22:29:44

Kom ihåg vårt hem är ert hem❤️❤️Alltid trevligt att ha er här😂😂

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela