Bodins RullarRunt

Vi blev helt plötsligt med husbil och drog till Italien..underbart ,annorlunda och otroligt härligt! Frihet på 15 kvm! Familj och vänner..här kan ni följa med oss!! 😂

Härliga campingliv..

Publicerad 2015-07-22 21:56:40 i Italien 2015,

..nu är vi på såndär mysig camping med liv och rörelse utan att nån måste hålla i det och aktivera 
folk..ett mellanting mellan ställplats och fyr/femstjärniga campingar..och det är så här vi bara gillar att ha det..Det är såhär en camping skall vara på ett riktigt turistställe som Bardolino..och gärna andra ställen också..människor med olika nationaliteter kommer och åker, man pratar och skrattar med varandra. Vi har ju mest övernattat med idel Italienare och det är oerhört mysigt det med när man är här i Italien, men detta var en trevligt upplyftande och gemytlig känsla att se en annan sorts camping..Säger det igen, trots sina två stjärnor får den många fler av oss!! 
Börjar med En lång prommis vid Garda och sedan blir ser frukost..ja nu är det inte mycket hushållet har att bjuda på igen men kaffe gurka tomat..fattar inte varför vi inte lär oss..handla INNAN vi kommer till campingen..men men här finns massor av strandfik Restauranger och barer så vi må inte svälta och törsta ihjäl..direkt.. efter det..somnar jag igen raklång utanför husbilen..mycket pigg kvinna..ja man blir iallafall väldans avslappnad i detta varma väder..men jag vet min plats på kyldynan bredvid hundarna..😴

..blev sen en lunch på strandrestaurangen med efterföljande bad och dusch..idag är det varmt..men det gör absolut ingenting, vi njuter i skuggan..
Hungrig vi..

Strandrestaurangen



Härligt..

Har förstått det där med aircondition dom här killarna..
Skönt..



Idag har verkligen varit en "bara vara" dag med mycket livsnjutning och sömn..inte mycket som har hänt och det  är bara såå skönt med en sån dag..



Underbara solnedgång..



Kvällsmat..


Slut för idag..imorgon skall det rullas iväg igen..mot nya äventyr, bus och mål..

Dagens lärdom..ibland måste man stanna upp för att komma vidare..

Kommentarer

Postat av: FREEDOMtravel

Publicerad 2015-07-23 10:51:34

vi gillar också den typen av lite enklare campingar, utan en massa underhållning! ;)

Svar: Ja underhållningen kan man stå för själv :) jag skall faktiskt gå in och läsa lite mer ingående på er blogg hur ni har åkt och gjort..detta är en väldans spontan resa och idé som vi är ute på men vi kommer att fortsätta med..härligt leverne. Må så gott!!
None None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela